Snapchat – tips och tricks för bästa användningen

Snapchat är en app som gör det möjligt för användare att skicka foton och videos som ”snaps” till andra användare. Snaps kan vara upp till 10 sekunder långa och försvinna efter att de har visats. Snapchat är en av de mest populära sociala medieapparna bland unga användare. Här är några tips och tricks för bästa användning av Snapchat:

1. Ladda ner appar som hjälper dig att spara snaps. Det finns flera appar på App Store och Google Play som gör det möjligt för dig att spara snaps från andra användare eller från ditt eget konto. Dessa appar ger dig ofta möjlighet att vidarebefordra snaps till dina vänner, men var uppmärksam på eventuella inbyggda reklamer eller avgifter innan du installerar dem.
2. Anpassa din snap med olika filter oberoende av om du tar en bild eller video. Nya filter ligger ofta tillgängliga under ”Stories”-fliken i appen, så ta regelbundet en titt d theree för att se om det finns nya intressanta filter att prova!
3. Gör roliga collage med flera bilder i samma snap genom att trycka på skärmen när du tagit din första bild – appen kommer då be dig ta ytterligare två bilder eller videosnaror innan den sammanställer allting till en snygg collage-snap!
4 . Om du vill ge dina vriends exempelvis access to your story can do so by opening the ’Add friends to my story’ menu found in the settings tab (the cog icon) and then selecting which friends you want to add – easy peasy!

Så här använder du Snapchat för bästa möjliga upplevelse

Snapchats användarvänlighet och intuitiva design gör det enkelt att ta snabba foton och skapa snygga collage. För bästa möjliga upplevelse, håll ögonen på nya filter och linser som ofta släpps. Att experimentera med dessa kan resultera i roliga foton eller videosnuttar som du kan dela med vännerna. Om du vill spara snaps, tryck på knappen för att skicka snap till din Story (den runda ikonen längst ner till vänster). Detta innebär att alla dina kontakter kan se snapen i 24 timmar innan den försvinner.

Tips och tricks för att göra det mesta av Snapchat

Det finns många olika sätt att göra det mesta av Snapchat. Här är några tips:

• Se till att du har rätt inställningar för ditt konto. Gå in i Inställningar och se till att du har valt rätt alternativ för din profilbild, din användarnamn och andra detaljer. Detta gör det enklare för vänner och bekanta att hitta dig på appen.

• Använd alla de olika funktionerna som Snapchat erbjuder. Utforska alla steg-för-steg-guiderna så du vet hur man använder varje verktyg på bästa sätt. Du kan göra mycket mer än bara ta vanliga bilder med Snapchat – testa allt från att laga mat till att spela in korta filmer!

• Var kreativ när du skapar dina Snapar. Använd de olika filter och redigeringsalternativen för att ge dina bilder och filmer lite extra krydda. Det finns ingen gräns för hur kreativ du kan vara, så testa olika saker tills du hittar ettformat som passar just dig och ditt livsstil.

Använd Snapchat på rätt sätt med dessa tips

Snapchat är ett av de mest populära sociala medierna bland ungdomar och används flitigt för att dela bilder och videos med vänner. WhatsApp, Facebook och Instagram har alla lanserat liknande tjänster sedan dess, men Snapchat står sig fortfarande som det coolaste valet. Här kommer några tips på hur du kan använda Snapchat på rätt sätt:

• Ladda inte ner appar från okända källor – det finns många skadliga appar som ser ut som om de kommer från Snapchat, men i själva verket innehåller malware eller annat skadligt programvara. Se till att ladda ner appar från App Store eller Google Play bara.

• Var försiktig med vem du addar – det är enkelt att lura sig in i andras privata snaps genom att gömma sig bakom en fake profil. Se till att du endast addar personer du litar på helt och hållet.

• Skicka inte ilskna snaps – det är alltför lätt att misstolkas nuförtiden, s especially since you can’t hear tone through text. If you’re feeling angry, it’s best to just step away from your phone until you’ve cooled down.

Gör det bästa av Snapchat med dessa enkla tipsen

Gör det bästa av Snapchat med dessa enkla tipsen!

1. Titta på andras historier för att lära dig hur man gör bra innehåll. Eftersom alla bilder och videor i en historia försvinner när användaren loggar ut, är det viktigt att ta reda på vilka former av innehåll som fungerar bäst på plattformen. Genom att titta på olika användares historier, kan du se olika saker som du kanske inte skulle ha tänkt på annars. Det är också ett bra sätt att hitta personer med liknande intressen till dina egna.
2. Använd de olika filter och verktyg som finns tillgängliga för att göra ditt innehåll mer intressant och unikt. Snapchat erbjuder många olika filter som du kan lägga till dina bilder och videor innan du delar dem med vännerna. Dessutom finns det flera verktyg som du kan använda för att redigera ditt innehåll, såsom textverktyget och teckensnittsvalet. Användning av dessa verktyg gör det enklare för dig att skapa unikt innehåll som sticker ut från mængden.
3. Var inte rädd för att experimentera med din Snapchats historiafunktion. En av de stora sakerna med Snapchat är den flexibilitet som den ger användare när det gjelder hur de vill dela sina historier. Du behöver inte bara ladda upp konsekvent bilder eller videos – du kan bland annat ladda upp GIF: er, webbsidor, eller ens interaktiva spel om du vill! Prova nya saker tills du hittar ngt format / typ av innehåll som passar just dig och din publik (och glöm inte att variera ibland även fast man har hittat en funktion / formatt man trivs med).

Få ut mesta möjliga av Snapchat – här är våra tips

Först och främst, du vill få ut mesta möjliga av Snapchat så du behöver ladda ner appen. Därefter öppnar du appen och registrerar dig med din telefonnummer eller e-postadress. När det gäller att använda Snapchat finns det två olika saker du kan göra: skapa en Story eller skicka ett Direktmeddelande. För att skapa en Story, tryck på plusknappen längst ner till vänster i appen och tryck sedan på den orangea kamerasymbolen. Du kan nu ta bilder och/eller spela in videos. Sedan trycker du på den blåa cirkeln för att ladda upp ditt innehåll till din Story. Om du istället vill skicka ett Direktmeddelande, trycker du på plusknappen igen men väljer denna gång den grönaktiga symbolen för chattbubblor. Hitta sedan personen (eller persons) som du vill skicka meddelandet till i listan över dina kontakter (som finns i högerkant av appen). Ditt meddelande visas nu i en bubblig form (och inte fullt synligt som vanliga sms), vilket betyder att personerna bara har 10 sekunder på sig att ta emot och se det innan det försvinner automatiskt igen!