Youtube-kanaler som är värda att prenumerera på

Precis som det finns en mängd olika YouTubers och YouTube-kanaler att välja mellan, så är det också fullt möjligt att hitta några riktigt bra kanaler att prenumerera på. Här är några av de bästa YouTube-kanalerna för den som gillar gaming, teknik eller bara vill ha lite rolig underhållning:

PewDiePie är kanske den allra mest kända YouTubern i hela världen, och det finns en anledning till det. Förutom att vara extremt rolig och underhållande så har PewDiePie ett stort engagemang för sina fans och lyckas alltid leverera kvalitativ content. Dessutom ger han ofta ut generösa dricks till sin publik.

Another Gaming Channel (AGC) är en relativt nystartad men mycket lovande kanal inom genren gaming. Kanalens grundare heter Erik Zackrisson och är en erfaren spelentusiast med många intressanta historier att berätta – både från spelets historia i allmänhet och från hans egna personliga erfarenheter av olika spel genom åren. AGC:s filmer handlar dock inte bara om gaming, utan Erik tar ofta upp aktuella spelskandaler eller andra relevanta samhällsfrågor på sin kanal.

Just Another Tech Channel (JATC) har funnits sedan 2012 och drivs av tech-entusiasten Rickard Andersson. Praktisk information om hur man använder olika typer av teknik mixed with humor is the way to go for JATC, som nu har mer än 280 000 prenumeranter.

”Zoella” – En av de största skönhets- och modeyoutubersna i Storbritannien med över 8 miljoner prenumeranter. Hon delar ofta tips och trix för hur man kan få en snygg makeup eller frisyr.

Zoella är en av de största skönhets- och modeyoutubersna i Storbritannien med över 8 miljoner prenumeranter. Hon delar ofta tips och trix för hur man kan få en snygg makeup eller frisyr. Hon började sin YouTube-kanal 2009 och har sedan dess vuxit sig stor tillsammans med sin pojkvän Alfie Deyes, som också har en mycket framgångsrik YouTube-kanal. Tillsammans har de två startat flera olika företag inom skönhet, mode och inredning, vilket gör dem till några av de mest inflytelserika personerna inom branschen.

”The Gabbie Show” – En av de mest populära komedi-youtubersna på YouTube med över 5,5 miljoner prenumeranter. Hennes videos handlar om allt från relationer till popkultur och allt däremellan.

The Gabbie Show är en av de mest populära komedi-youtubersna på YouTube med över 5,5 miljoner prenumeranter. Hennes videos handlar om allt från relationer till popkultur och allt däremellan. Hon började sin YouTube-karriär 2014 och har sedan dess släppt ett flertal olika skisser, parodier och roliga video essays. The Gabbie Show har blivit en av de mest populära YouTubersna i världen tack vare hennes unika humor och förmåga att fånga tittarnas intresse.

”NigaHiga” – En av de mest populära gamerska youtubersna som har över 4,5 miljoner prenumeranter på sin kanal. Han gör ofta roliga och intressanta videos om olika spel och aspekter av gamingindustrin.

NigaHiga är en av de mest populära gamerska youtubersna som har över 4,5 miljoner prenumeranter på sin kanal. Han gör ofta roliga och intressanta videos om olika spel och aspekter av gamingindustrin. Han började sin karriär med att ladda upp korta skämtvideos på Youtube redan 2006, och sedan dess har hans popularitet bara fortsatt att växa. I dag är NigaHiga en av de mest inflytelserika personerna inom gamingcommunityt, och hans channel är den tredje största i Gaming-kategorin på Youtube.

”PewDiePie” – Den mest populära youtuben generellt sett med över 54 miljoner prenumeranter på sin kanal. Han gör allt från gameplayvideos till sketches och parodier, och det finns nästan ingen gräns för vad hans humorförmåga rymmer!

PewDiePie är en av de största youtubarna med över 54 miljoner prenumeranter på sin kanal. Han gör allt från gameplayvideos till sketches och parodier, och det finns nästan ingen gräns för vad hans humorförmåga rymmer! PewDiePie är känd för att vara mycket rolig och underhållande, och många människor har blivit fans av honom eftersom han alltid levererar skratt. PewDiePie är en av de bästa youtubarna på nätet, och det finns ingen tvekan om att han kommer fortsätta att vara mycket populär i framtiden.

”Wengie” – En australiensisk Youtuber som specialiserat sig på DIY, skönhetstips, matlagningstips osv., Med över 3,8 miljoner prenumeranter på hennes Youtube-kanal

Wengie är en australiensisk Youtuber som specialiserat sig på DIY, skönhetstips, matlagningstips osv. Med över 3,8 miljoner prenumeranter på hennes Youtube-kanal är hon en av de största YouTubers i Australien. Hon började sin karriär som mode- och skönhetsbloggare innan hon gick med i Youtube 2010. Wengies videos handlar om allt från sminktips till hur man lagar olika maträtter. Hon har även ett eget märke av sminkprodukter som heter W7 Cosmetics.